Prava inženjerska vještina za vrhunsku tehnologiju

Maksimalna preciznost i najsuvremeniji proizvodni postupci

Mi smo stručnjaci za baterije!

Naše Power X‐Change punjive baterije odgovaraju najstrožim kvalitativnim i sigurnosnim standardima

Punjiva baterija za alat sastoji se od brojnih komponenti. Tek kad svi dijelovi odgovaraju najvišim zahtjevima kvalitete, spajamo ih u Power X‐Change baterijski paket. Na taj način osiguravamo dovoljnu snagu, ali i potrebnu sigurnost – tijekom punjenja, tijekom prijevoza i tijekom intenzivnog rada.

Najmodernija tehnika

Dokazana kvaliteta

Izdržljivo

Ćelije. Najviša kvaliteta – provjerena sigurnost

U Power X‐Change punjivim baterijama koristimo isključivo kvalitetne litij-ionske ćelije renomiranih međunarodnih proizvođača. Na taj smo način osigurali konstantnu vrhunsku kvalitetu uz pridržavanje najstrožih sigurnosnih standarda.

No pri izboru punjivih baterijskih ćelija ne pouzdajemo se samo u kvalitetno ime: svaka Power X‐Change baterijska ćelija podvrgava se automatiziranom i neovisnom testiranju kojom jamčimo stopostotnu sigurnost. Čak i nakon nekoliko godina intenzivne upotrebe!

Baterijski paket. Birane ćelije – komponente za visoke zahtjeve

Budući da točne specifikacije pojedinih ćelija mogu varirati uslijed proizvodnih uvjeta, strogim selekcijskim kriterijima osiguravamo maksimum konstantnosti i sigurnosti. Svaki Power X‐Change baterijski paket sastoji se od ćelija koje su međusobno idealno usklađene.

Ali i druge komponente našeg baterijskog paketa moraju izdržati najviše zahtjeve. Komponente su raspoređene tako da se postigne što učinkovitije hlađenje, a plastično kućište otporno je na udarce i zaštićeno od prašine; redovite kontrole i testiranja u praksi čine naš baterijski paket jednom od najboljih punjivih baterija na tržištu.

Aktivni sustav upravljanja baterijom. Inteligentna elektronika – učinkovita zaštita baterije.

Osim strogih proizvodnih kontrola i smjernica, maksimalnu sigurnost i snagu osigurava i aktivni sustav upravljanja baterijom – i to tijekom cijelog intenzivnog vijeka trajanja punjive baterije. Naš aktivni sustav upravljanja baterijom u unutrašnjosti svake punjive baterije Power X‐Change nadzire sve utjecaje koji utječu na sigurnost te optimalno upravlja korištenjem svake baterije.

Na taj način preveniramo uobičajena oštećenja punjivih baterija. Duboko pražnjenje, prenapon, pregrijavanje, samopražnjenje i memorijski efekt: aktivni sustav upravljanja baterijom na vrijeme prepoznaje štetne utjecaje te ih učinkovito sprječava. A u kritičnim stanjima punjive baterije, aktivni sustav upravljanja baterijom isključuje napajanje.

Punjač. Pouzdan rad – sigurno rukovanje.

Specijalni Power X‐Change punjač je učinkovit, a usto i iznimno siguran. Više internih upravljačkih modula osigurava ravnomjerno i ispravno punjenje ćelija u baterijskom paketu. Na taj način ne samo da se produžuje životni vijek baterija, već se stvara još jedna razina sigurnosti.

Punjač izbjegava kratke spojeve između ćelija pri preniskim temperaturama i automatski se isključuje u slučaju kvarova, odnosno nakon što se baterija napuni do kraja.

Power X-Change uređaji. Multifunkcionalna platforma – savršena usklađenost.

Kompleksni i opsežni sustav uređaja s punjivom baterijom funkcionira sigurno i pouzdano samo onda kad su i pogonjeni uređaji točno prilagođeni potrebama. Zato smo pri dizajniranju i razvoju alata i vrtnih uređaja iz serije Power X‐Change osobitu pozornost posvetili elektronici koja se ugrađuje u uređaje.

Stalnim ispitivanjima i testiranjima brinemo se da komponente osjetljive na vrućinu odnosno zapaljive komponente odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima. Osim toga, svi Power X‐Change uređaji prolaze postupak neovisnog certificiranja.

Einhellov istraživački tim: „U sustavu Power X-Change sigurnost i funkcionalnost su na prvom mjestu. Zato pazimo na svaki detalj.”