Prikaži više

The E-Team

Misija: Omogućiti sljedeći nivo

Nemoguće? Za njih to ne postoji! Ovaj tim kombinira snagu, izdržljivost, kreativnost i učinkovitost. Pružaju kvalitetu i uvijek pronalaze pravo rješenje u pravo vrijeme.
Zato što vole ono što rade. Opremljeni bežičnim alatom Power X-Change i vrtlarskom opremom, oni se suočavaju sa svim izazovima, omogućuju svaku misiju, oni su personalizirana kompetencija baterija.
Njihov klijent: Oliver Kahn u ime FC Bayern.

Tko je to? E-tim!

The E-Team

Tim koji izvršava svaku misiju.

Kao šef svake misije, uvijek ima plan, uvijek razmišlja tri koraka unaprijed. Frank zna misiju, poznaje svoj tim, živi Power X-Change i zna kako mogu učiniti da se bilo što dogodi. Zato što je on sjajan mozak E-tima. Stres? On ne poznaje! On zna što njegov tim može učiniti!

Uvijek jednostavno, bez floskula, bez pretjerivanja. Skye ima oko za ono bitno. Fokusirana, precizna i profesionalna, posvećuje se srži misije. Izazovi? Prihvata ih s podignutom obrvom. Njezina jedina slabost: kad je u pitanju moć, ponekad nadmaši cilj. 

Zašto to učiniti normalno kad možeš i ludo? Da entuzijazam ima lice, to bi bio D-ovo. Slobodnog je duha i voli svoj posao, što neobičnije i tehnički zahtjevnije to bolje. Kada stvari postanu teške, on to naziva samo “uzbudljivim”. D radi dok ne pronađe rješenje koje je često jednako genijalno koliko i kreativno. 

Problemi? Mike ih rješava u tren oka! Uvijek sa smiješkom na licu i pjesmom na usnama. Bez obzira na to koliko misija traje. Kad se može baciti na posao, on je u svom elementu. Tko bi rekao da je on, od svih ljudi, član tima koji je najbolji u rukovanju biljkama.

4
Specijalisti
200+
Bežičnih alata
1
Tim

Kad nazove, vrijeme je za novu misiju:

Omogućavanje.

Kao klijent, točno zna što želi i zna da neke misije može izvršiti samo E-tim. Čak i ako mu njihove metode ponekad izmame začuđen osmijeh ... 

E-Team u misiji: Omogućavanje na TV -u!

Oduševljeno

Oprema E-tima podnosi najteže uvjete

Snaga baterije, izdržljivost i preciznost:

bežične škare za živicu GE-CH 36/65 Li

Perfekcionist Frank rado poseže za bežičnim škarama za živicu GE-CH 36/65 jer je s njima savršeno opremljen čak i za najzahtjevnije poslove rezanja: visokokvalitetne oštrice izrađene od laserski rezanog i dijamantno brušenog čelika s izdašnim razmak zuba od 30 mm omogućuju maksimalnu preciznost, dugu oštrinu i vijek trajanja, kao i savršene rezultate čak i kod debljih grana. Nakon rezanja živice: dvije potrebne baterije mogu se koristiti u bilo kojem drugom uređaju od preko 200 Power X-Change alata.

"Motor bez četkica, 3,2 džula snage udara i kombinirano napajanje od 36 V iz dvije baterije Power X-Change: s ovom bebom izvršit ću čak i najtežu misiju!"
Mike
Snažni

Višenamjenski uređaj spreman za udar

Udarna bušilica na baterije

Koliko god moćna, učinkovita i pametna bila, Skye također voli svoju bežičnu udarnu bušilicu, koju ne odlaže čak ni kad nije na poslu. S funkcijama uvrtanja, bušenja i udarnog bušenja kombiniranih u jednom praktičnom alatu, svestrani odvijač TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2.0Ah) je
neizostavni pomagač

Ukratko sva Power X-Change oprema E-Tima

Želite još više bežičnog napajanja?

Otkrijte sada naš sustav baterija i vaše alate za vrt i radionicu. Samo iz Einhella.