The Einhell Power X-Change battery pack consists of several powerful components.

Power X-Change baterija

Predstavljamo Vam bateriju za alat koja odgovara bilo gdje!
Prikaži više

Multifunkcionalna baterija za najveće zahtjeve

Najbolje ocjene za izdržljivost, snagu i sigurnost

Naš cilj: Inovativna akumulatorska baterija koja se uklapa u bilo koji uređaj u novoj obitelji bežičnih alata. Naš zahtjev: najbolja, najfleksibilnija i najsigurnija akumulatorska baterija za korisnike i majstore i hobi vrtlare. Naše rješenje: Einhell Power X-Change baterija s integriranim Active Battery Management System (BMS).

Budući da vidimo bežične alate u budućnosti, naši su inženjeri razvili bateriju koja danas zadovoljava najviše standarde. Kombinira vrhunsku tehnologiju Li-Iona s visokokvalitetnom kontrolnom elektronikom - za više izdržljivosti, više snage i više sigurnosti.

Einhellova inovacija baterije

  • Snažne, učinkovite Li-Ion ćelije
  • Pametni sistem baterije
  • Bez efekta memorije, bez samopražnjenja
  • Jako sigurna izrada i elektronika
  • Maksimalna fleksibilnost i višenamjenska funkcija
Tehnički detalji: Saznajte što Power X-Change bateriju čini posebnom.

Visoka tehnologija baterije koja Vam jednostavno odgovara!

A woman removes a Power X-Change battery from the lawnmower and hands it over to a man.

Šta bi bila genijalna baterija bez odgovarajućeg alata? Da ovo pitanje sebi ne moramo postavljati, razvili smo Power X-Change višenamjenski sistem. Sa Power X-Change upotrebljavate našu vrhunsku bateriju u više od 200 različitih alata - od kosilica do čekić bušilica. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu, naša baterija stvarno se uklapa u bilo koji uređaj točno onako kako smo željeli. Ona nije samo višenamjenska, već jedinstveno pametna i doista inovativna!

Two Power X-Change batteries form a powerful twin pack in a Einhell lawnmower.

Sa različitim naponima i kapacitetima možete prilagoditi učinkovitost baterije Vašim primjenama i uređajima. Osim naših fleksibilnih i svestranih alata, na raspolaganju Vam stoje izuzetno snažne i trajne baterije. I za posebno snažne uređaje (kao što su kosilice Power X-Change), izumili smo Twin Pack tehnologiju. Omogućuje istodobno korištenje dvije baterije Power X-Change - dvostruko veće snage i izdržljivosti!