More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

Prava umjetnost inžinjerstva za pravu naprednu tehnologiju

Najviša preciznost i najmoderniji proizvodni procesi
Prikaži više

Mi smo stručnjaci za baterije!

Naše Power X-Change baterije su u skladu s najstrožim standardima kvalitete i sigurnosti

Baterija za alat se sastoji od mnogo različitih komponenti. Samo ako sve komponente zadovoljavaju najviše zahtjeve, oni se ugrađuju u bateriju Power X-Change. Stoga ne samo da pružamo dovoljnu snagu već i potrebnu sigurnost - tijekom punjenja, tijekom transporta i tijekom intenzivne uporabe.

State-of-the-art brushless electric motors have been awarded the Brushless Energy label.
Einhell - istraživački tim: "Kod Power X-Change sigurnost i funkcionalnost stoji na prvom mjestu. Zbog toga obraćamo pažnju na svaki detalj."

To se može vidjeti u svakoj pojedinačnoj komponenti koja čini naš sistem na baterije Power X-Change:

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Ćelije

Visoka kvaliteta - testirana sigurnost

Za naše Power X-Change baterije koriste se samo visokokvalitetne Li-Ion ćelije poznatih svjetskih proizvođača. Tako smo sigurni da smo uvijek opremljeni dosljedno visokom kvalitetom u skladu s najstrožim sigurnosnim standardima.

Kod izbora naših ćelija za baterije ipas se ne oslanjamo samo na reputaciju. Svaka ćelija Power X-Change baterije prolazi kroz automatizirane i neovisne testove, kako bi postigli 100% sigurnost. Također i nakon mnogo godina i intenzivnog korištenja!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Aku baterija

Pažljivo odabrane ćelije - sofisticirane komponente

Budući da točne specifikacije pojedinih stanica mogu varirati zbog njihove proizvodnje, osiguravamo strogu dosljednost i sigurnost uz strog kriterij odabira. Dakle, svaka baterija Power X-Change sastoji se od stanica koje se idealno međusobno usklađuju.

Ostale komponente naših baterija također moraju biti u skladu s najvišim standardima. Od rasporeda pojedinačnih komponenti radi efikasnog hlađenja do plastičnog kućišta otpornog na udarce i prljavštinu: stalne kontrole i testiranja čine našu bateriju jednom od najboljih baterija za alate na tržištu.

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Sistem upravljanja baterijom BMS

Inteligentna elektronika - učinkovita zaštita baterije

Pored strogih kontrola i procesa proizvodnje, Active Battery Management System (BMS) osigurava maksimalnu sigurnost i snagu - čitav životni vijek trajanja baterije. BMS prati sve utjecaje koji se odnose na sigurnost unutar svake baterije Power X-Change i kontrolira optimalnu upotrebu pojedinačnih ćelija.

Na taj način učinkovito sprječavamo uobičajenu štetu akumulatora. Bilo da se radi o dubokom pražnjenju, prenapon, pregrijavanje, samopražnjenje ili memory efekat: BMS otkriva štetne utjecaje u ranoj fazi i učinkovito ih neutralizira. U kritičnim uvjetima baterije, BMS isključuje napajanje.

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Punjač

Pouzdana snaga - sigurno rukovanje

Posebni Power X-Change punjač nije samo vrlo moćan, već i vrlo siguran. Nekoliko modula unutarnje kontrole osiguravaju da se ćelije u baterijama napune ravnomjerno i bez greške. To ne samo da produljuje život baterija, već predstavlja i još jedan faktor sigurnosti.

Tako punjač izbjegava kratke spojeve između stanica na preniskoj temperaturi i automatski se isključuje ako postoje problemi ili je baterija potpuno napunjena.

Power X-Change uređaji

Multifunkcionalna platforma - savršeno podudaranje

Složen i sveobuhvatan sustav baterija funkcionira sigurno i pouzdano samo ako su uređaji s kojima se ona napaja također usklađeni sa zahtjevima.  Zato smo kod projektiranja i razvoja PXC alata i vrtnih uređaja posebne zahtjeve postavili za elektroniku koja se ugrađuje u iste.

Stalne provjere i ispitivanja osiguravaju da čak i komponente osjetljive na toplotu i vatru zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti. Svi uređaji Power X-Change također su certificirani od strane nezavisnih laboratorija za ispitivanje.