Prikaži više

Pribor za kućne radinosti, hobi vrtlare i ljubitelje auta

Power X-Change baterije i punjači, alati i više

Saznajte više iz vaših Einhellovih alata za vrtlarstvo - s našim visokokvalitetnim priborom i produžecima. Od punjača baterije do opreme za radionicu, naći ćete sve što je potrebno kako biste nadopunili opremu za poboljšanje kućanstva.

Osim pribora za radionicu ili za vrt, nudimo Vam veliki izbor pribora za auto i pribora za naše grijalice.

Einhellov pribor za alate. Vaše prednosti:
  • Markirani pribor od KWB
  • Veliki izbor specijalnog pribora za sva područja primjene
  • Zadovoljavajući omjer cijene - kvalitete
  • Visoki kvalitet i sigurnosni standardi
  • Garancija i servis hotline

Pribor za alate za sve primjene

Power X-Change

Baterije i punjači za naš aku sistem

Jedna baterija - 1000 mogućnosti. Power X-Change je prava aku porodica, ona prihvata svaki uređaj sa istim tipom baterije. Sa našim Power X-Change priborom ste još fleksibilniji - sa novim baterijama, odvojenim punjačima i korisnim starter setovima.

Alati & Mašine

Savršen pribor za svaku radionicu

Svaki projekat traje duplo duže, jer nikada ne možete naći alat, koji Vam treba? Nemate dovoljno mjesta u ladici ili ormaru u koji bi Vaše stvari mogli ostaviti? U našem priboru za alate pronaći ćete pravu stvar kako bi Vaša radionica bila bolja i uređenija. Naša kolica za radionice su perfektno organizirana i nude dovoljno mjesta za sve ručne alate - male ili velike. 

Organizacija je pola posla - zato imamo još nekoliko proizvoda u našem asortimanu. Od praktičnog viličara do snažnih dizalica: Pogledajte sami kako možete urediti Vašu radionicu.

Uređaji za čišćenje

Idealno za radionicu ili na putu

Od kablova za startanje preko mobilnih stanica do pouzdanih dizalica - naš pribor za auta je od koristi u mnogim različitim situacijama. Visoki kvalitet i pouzdanost, čak i u težim uvjetima, naši uređaji nude visoku funkcionalnost i najvišu sigurnost. Naš pribor za auto je savršena dopuna hobi mehaničaru i potreba u svakoj radionici.

Vrt & Šuma

Praktični dodaci za hobi vrtlara

Uređaji poput vrtnih valjaka i višenamjenskih rasipača pomoći će Vam da postavite svoj novi travnjak. Einhellov oštrač lanaca se brine da Vaše lančane pile kroz debelo drvo oštro i čisto režu. Naše zaštitne kacige Vas štite od padajućih komada drveća ili letećih krhotina. Sada pogledajte naš pribor za hobi vrtlare.

Sa okom za detalje I najmanji detalj se uzima u obzir kod uređaja. Zbog toga je naša ponuda pribora tako raznovrsna.

KWB: Pribor od profesionalaca

Odličan kvalitet za visokokvalitetne alate

Profesionalci imaju povjerenja u pribor od KWB! Zato preferiramo alate i materijale od stručnjaka za pribore iz Bremena. Od sitnih dijelova kao što su bitovi i boreri do velikih reznih listova za kružne pile: KWB pruža najvišu kvalitetu i već godinama je jedan od vodećih svjetskih proizvođača pribora za alat. Lijepo je imati takvog pouzdanog partnera na svojoj strani!