Prikaži više

Alati za Uradi sam ljubitelje

Od čekić bušilica do rezača pločica

Danas kućica na drvetu, sutra nova ugradbena kuhinja: Nijedan projekat nije prevelik za pravog majstora: Učinite svoj dom udobnijim i veselijim mjestom - sa odgovarajućim uređajima i alatima od Einhella. Otkrijte naše električne ručne alate ili naše snažne stacionirane uređaje. Doživite slobodu bežičnog svijeta s našim Power X-Change sistemom na baterije ili osjetite čistu snagu naših kompresora i strojeva. Uživajte u udobnom dizajnu, pouzdanom kvalitetu i impresivnoj usluzi - od majstora za majstora!

Bez obzira kakav projekat planirate, s pravim alatom je to dječja igra. Vidite sami kako Vam naši uređaji i strojevi mogu pomoći da napravite sve moguće - kod kuće, u radionici ili u garaži.

Einhell prednosti za Uradi sam ljubitelje
  • Uvjerljiv omjer cijene - kvalitete
  • Veliki izbor alata i mašina
  • Alati i uređaji razvijeni unutar tvrtke
  • Visoka kvaliteta i sigurnosni standardi
  • Do 24 mjeseca jamstva i Hotline usluga

Einhell alati za sve primjene

Električni alati

Zavrtanje, bušenje i bušenje sa čekićem

Tako svestran kao tvoj Uradi sam projekat: Bilo da selite, renovirate ili jednostavno svijet želite okrenuti naopačke, sa Einhell električnim alatima možete naći odgovarajući uređaj za sve Vaše poslove.

Od udarnih bušilica na baterije do snažnih ručnih kružnih pila nudimo široku paletu alata koji su jednostavni za uporabu a ipak se mogu nositi sa najtežim poslovima. Idealno za početnike i Uradi sam stručnjake!

Otkrijte odgovarajuće električne alate za svoj projekat. Doživite moderne funkcije, visokokvalitetni dizajn i izvrsnu prednost omera cijene - kvaliteta. Saznajte više o našoj izvrsnoj garanciji i servisu nakon prodaje. Zavratite rukave i neka Vaši Uradi sam snovi postanu stvarnost!

Stacionirani strojevi

Pilanje, zavarivanje i pravljenje pritiska

Prihvatite nove izazove sa maksimalnom snagom Einhella za stvarno velike projekte! Naši stacionarni strojevi mogu se koristiti gdje god je potrebna velika snaga i preciznost. Na gradilištu, u zidarstvu, u kuhinji ili u kupaonici, u garaži ili u vrtu. Uradite najrazličitije zadatke: Zračni pritisak za čišćenje? Onda uzmite jedan od naših snažnih zračnih kompresora. Želite rezati parket, pločice  ili kamen? Naše pile i separatori će uraditi posao za Vas. Popravci ili obrt/zanat? Učinite to ispravno sa jednim od naših strojeva za zavarivanje!

Pored sve priče o snazi i kvaliteti nismo zaboravili jednu stvar: Vas! Naši uređaji su jednostavni za uporabu i lako je raditi s njima. Pomažu Vam u radu i čine Vaše projekte mogućim. Pogledajte sada!

Uređaji za čišćenje

Usisavanje, prskanje i čišćenje

Najavi borbu prašini, prljavšini i nečistoći: Einhell usisavač suho/mokro, usisavač pepela i visokotlačni perač su svemogući kada je u pitanju čišćenje. Sa usisavačem suho/mokro možete ukloniti mokre građevinske ostatke, začepljen oluk ili dlaku psa iz gepeka - higijenski!

Recite zbogom vrućem pepelu iz kamina sa jednim od naših vatrostalnih usisavača pepela. Sa našim visokotlačnim peračem brzo otklonite tvrdokorne mrlje sa zida, auto lak ili kamene fuge. Nemojte prljati ruke - uzmite Einhell profesionalni čistač.

Auto kozmetika

Zavrtanje, krpljenje i održavanje

Bez muke nema nauke. Volite svoj auto - i Vaš auto voli Vas? Onda ćete kod Einhella naći široku paletu praktičnih proizvoda za njegu automobila. Da li Vam zasuze oči kada vidite da je boja na Vašem automobilu izgubila sjaj? Osvježite boju na svom automobilu s jednim od naših strojeva za poliranje.

Ne želite provesti pola dana u radionicu da pričekate da se vaše gume promijene? Učinite to sami, jednostavno, sigurno i brzo s našom dizalicom i udarnim ključem.

I kao specijalist za baterije, Einhellovo srce naravno kuca za baterije. Priprema, pozor, kreni!

Više od velikog izbora! Einhell uređaji za Uradi sam ljubitelje: Inovativna tehnologija, pouzdana usluga i izvrstan omjer novac - kvaliteta. Garantirano.
All Power X-Change devices rotate around the battery in a circular overview graphic.

Power X-Change sistem na baterije

Svestran, fleksibilan i potpuno bežični

Sanjate li o jednostavnom poslu bez dosadnih kablova? Onda pogledajte naš jedinstveni Power X-Change sistem na baterije: Najsuvremenije baterije visokih performansi pružaju pouzdanu i dugotrajnu energiju - bilo u radionici, garaži ili kod kuće. Vrhunac: Naše baterije su multifunkcionalne i odgovaraju svakom uređaju od Power X-Change, od aku bušilica i čekić bušilica do našeg novog PRESSITO električnog kompresora. To je uistinu moćan sustav baterija!