Prikaži više

Vrtna oprema i mašine za hobi vrtlara

Od kosilica do pumpi za vodu

Vaši zeleni prsti i Einhellovi svijetleći crveni vrtni alati! Naš široki asortiman visokokvalitetnih kosilica, škara za živicu, lančanih pila i pumpi za vodu ne bi samo trebali zaslijepljivati oči hobi vrtlara, već i održavati i njegovati travu. Bilo da se radi o golf igralištu ili voćnjaku: Kod Einhella ćete naći pravi alat za Vaše vrtne projekte.

Einhell prednosti za hobi vrtlara
  • Omjer cijene - kvalitete
  • Do 24 mjeseca garancije i servis hotline
  • Učinkoviti i ekološki osviješteni motori
  • Vrhunski kvaliteti i sigurnosni standardi
  • Alati i uređaji razvijeni unutar tvrtke

Einhell vrtna oprema za sve primjene

Kosilice

Trava nikad nije bila zelenija!

Kod Einhella ćete naći odgovarajuću kosilicu za Vaš vrt! Električne kosilice impresioniraju malom težinom i manjom bukom. Benzinska kosilica, međutim nudi veći raspon i veću fleksibilnost. Najbolje od ova dva svijeta kombinira aku kosilica. Sa Power X-Change aku sistemom od Einhella radite potpuno neovisno o struji i fosilnim gorivima. Jednostavno stavite snažnu univerzalnu bateriju i krenite - u svaki kut Vašeg vrta. Bez kabla. Bez mirisa benzina.

Prozračivač

Profesionalno podmlađivanje Vašeg travnjaka

Einhell prozračivač daje travnjaku zrak koji mu je potreban za disanje. Prozračuje busenje, uklanja mahovine i korov i održava travnjak zdravim. Kroz prozračivanje stvara se prostor za svježe, jake stabljike i trava dobija potrebnu slobodu za rast. Einhell asortiman uključuje čisti prozračivač i kombinirani model, koji dodatno djeluje kao ventilator travnjaka. Za posebno fleksibilnu upotrebu nudimo bežični prozračivač sa pogonom na baterije iz našeg univerzalnog Power X-Change sistemom na baterije.

Trimeri

Savršeno rezanje trave do najudaljenijih uglova

S Einhellovim trimerom možete ukloniti višak trave, tanke ostatke od košenja i nepristupačne korove, brzo, precizno i bez napora. Rotirajuća najlonska nit u alatu za rezanje znači da se ne morate bojati ivičnjaka, kutova na kući ili stabala. Motorni trimeri umjesto najlonske niti mogu koristiti i metalni nož. To ih čini idealnim alatom za rezanje kako bi skratili čak i snažne stabljike korova i tvrdokorne korijene. Za maksimalnu slobodu kretanja, mnogi su naši uređaji opremljeni bežičnim pogonima iz sustava baterija Power X-Change.

Škare za živicu

Ovako ćete postati umjetnik kao iz knjiga

Kako je širok svijet živica, tako je svestran Einhell asortiman škara za živicu. Ovisno o primjeni i rastinju, imate izbor između električnih škara za živicu, akumulatorskih škara za živicu i škara za živicu na benzin. Prednosti su doslovno očigledne: Punu snagu za drvenaste živice dobijate sa benzinskim škarama za živicu, više udobnosti za lakše rastinje nude elektične škare za živicu. A sa škarama za živicu na baterije iz našeg Power X-Change asortimana kombinirate  visoke performanse sa maksimalnom slobodom kretanja. 

Pumpe za vodu

Voda naprijed - kada, gdje i kako Vi želite!

Visokokvalitetne pumpe za vodu i hidropaci od Einhella. Pomoću pumpe za kišnicu koristite prikupljenu kišnicu ili prirodne izvore za opskrbu vašeg vrta, dok hidropakom pokrivate kućne potrebe vodom. Pomoću vrtnih pumpi možete učinkovito transportirati vodu, na primjer kod jezera ili umjetnih vodotoka. Pumpa za prljavu vodu pomaže Vam u dubokoj vodi ili preplavljenom podrumu. Pumpe imaju višestruku namjenu!

Vrtni alati

Pravi alati za Vaš zeleni prst

Einhellovi vrtni alati i uređaji prave od Vašeg travnjaka, Vaše živice i drveća pravu oazu dobrog osjećanja. Naš široki asortiman za hobi vrtlare uključuje  kosilice na baterije, lančane pile, električne škare za živicu, kopačice na gorivo i još mnogo, mnogo toga. Svi naši strojevi i alati razvijeni su i projektirani od stručnjaka za vrtlarstvo u Njemačkoj - za najvišu razinu, uvjerljiv omer cijene - kvalitete i maksimalno uživanje u vrtu.

Iskustvo i strast Vrtlarstvo je strast! Zato budimo sigurni da su svi naši alati i strojevi za vrtove jednostavni za upotrebu i vrlo visoke kvalitete. Za dugotrajno zadovoljstvo tijekom rada!

Power X-Change sistem na baterije

Jedna baterija, tisuću mogućnosti! Riješite se hrpe kablova i prebacite se u bezbrižnu budućnost pomoću Power X-Change. Einhellov brilijantan koncept: Naše baterije su višefunkcionalne i odgovaraju za sve alate Power X-Change. Možete upravljati svim Vašim uređajima od kosilice do lančane pile sa samo jednom vrstom baterije. Izdržljive, snažne i fleksibilne! Otkrijte širok svijet Power X-Change. Za više mogućnosti, više slobode i više udobnosti pri radu u vrtu.