The Einhell Power X-Change battery pack consists of several powerful components.

Power X-Change baterija

Predstavljamo bateriju koja odgovara svim uređajima!
Prikaži više

Multifunkcionalna baterija za najzahtjevnije potrebe

S pouzdanim vrijednostima što se tiče izdržljivosti, učinkovitosti i sigurnosti

Naš cilj: inovativna punjiva baterija koja se može koristiti u svakom uređaju iz nove bežične obitelji alata. Naša tvrdnja: stvoriti najbolju, najfleksibilniju i najsigurniju punjivu bateriju za hobi majstore i vrtlare. Naše rješenje: Einhell Power X‐Change baterijski paket s integriranim aktivnim sustavom upravljanja baterijom (Battery Management System, BMS).

Budućnost alata vidimo bez žica i zato su naši inženjeri razvili punjivu bateriju koja već danas ispunjava najviše standarde. Ona je spoj najmodernije litij-ionske tehnologije i kvalitetne upravljačke elektronike – za više izdržljivosti, više snage i više sigurnosti. 

Inovativna Einhell baterija

  • Snažne, visokoučinkovite litij-ionske ćelije
  • Inteligentni sustav upravljanja baterijom
  • Bez memorijskog efekta, bez samopražnjenja
  • Izrada i elektronika za vrhunsku sigurnost
  • Maksimalna fleksibilnost i multifunkcionalnost
Tehnički detalji: Saznajte po čemu je Power X‐Change baterija tako posebna.

Baterija vrhunske tehnologije koja ti jednostavno pristaje!

A woman removes a Power X-Change battery from the lawnmower and hands it over to a man.

Što će vam genijalna punjiva baterija bez prikladnog alata? Da ne bismo morali postavljati to pitanje, razvili smo multifunkcionalni sustav Power X‐Change. Sustav Power X‐Change omogućuje vam upotrebu naše baterije vrhunske kvalitete u više od 200 različitih alata – od kosilice do čekić bušilice. Zahvaljujući brižljivo osmišljenoj konstrukciji naša punjiva baterija doista pristaje u svaki uređaj, baš kao što smo i htjeli. To je multifunkcionalnost, ali i jedinstvena razumnost i prava inovativnost na djelu!

Two Power X-Change batteries form a powerful twin pack in a Einhell lawnmower.

Različite jačine i kapaciteti omogućuju vam da po želji ciljano prilagodite snagu punjive baterije svojim načinima korištenja i svojim uređajima. Osim naših fleksibilnih baterija za opću namjenu, dostupne su vam i punjive baterije izrazite snage ili naglašene izdržljivosti. A za osobito snažne uređaje (npr. naše Power X‐Change kosilice) izumili smo tehnologiju Twin Pack. Ona vam omogućuje istovremeno korištenje dviju Power X‐Change punjivih baterija – za dvostruku snagu i izdržljivost!