Prikaži više

Ukratko je ispričana velika priča

Ovo je Einhell BiH d.o.o.

EINHELL BiH d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 2004. sa adresom PC 96, 72250 Vitez; BiH kao generalni uvoznik i ovlašteni servisni centar električnih ručnih alata, stacionarnih strojeva i kompletnog vrtnog asortimana robne marke EINHELL za područje Bosne i Hercegovine.

Matična firma EINHELL AG Njemačka 2010. godine kupuje firmu specijaliziranu za ručne alate i pribor električnih alata KWB tools GmbH, i od tada EINHELL BiH d.o.o. kreće sa veleprodajom i tog asortimana.

Einhell BiH brojke:

  • 2004.: utemeljen Einhell BiH d.o.o.
  • Generalni uvoznik i ovlašteni serviser za BiH
  • KWB asortiman
Naša filozofija: Pouzdanom kvalitetom i prvoklasnom uslugom uz najbolji odnos cijene i kvalitete omogućujemo slobodu i pružamo zadovoljstvo pri radu.

Priča o uspjehu obiteljskog poduzeća

Kako je Einhell postao Einhell

Kad je Josef Thannhuber početkom šezdesetih godina preuzeo instalaterski posao svojeg ujaka Hansa Einhella, nije ni slutio kakvu će uspješnu priču napisati u budućnosti. Danas, više od 50 godina kasnije, Einhell AG jedna je od vodećih tvrtki u „uradi sam” segmentu. Isplatila su se desetljeća marljivog rada, neumornog zalaganja i poduzetničke dalekovidnosti. Poduzeće s kojim je uistinu sve moguće!

Više o povijesti možete pronaći na web stranici poduzeća Einhell Germany AG.