The info graphic with a variety of Power X-Change devices for workshop and garden.

Sustav akumulatorskih uređaja Power X-Change

Bežična sloboda za hobi majstore i vrtlare
Prikaži više

Naša multifunkcionalna akumulatorska platforma

Jedan tip punjive baterije za više od 200 različitih alata

Einhell Power X‐Change je učinkoviti sustav uređaja s punjivom baterijom. Uz pomoć najmodernije tehnologije i ambicioznih ideja uspjeli smo razviti sustav uređaja s punjivom baterijom koji fleksibilnu zamjenu punjivih baterija i alata čini iznimno jednostavnom.

Zvuči dobro? I jest dobro! Naime, Power X‐Change pruža jedinstvenu mogućnost bežične opskrbe energijom svih Einhell alata i vrtnih uređaja iz obitelji Power X‐Change pomoću samo jednog tipa punjive baterije. Ali to nije sve: da bismo Power X‐Change učinili još učinkovitijim, neprestano razvijamo nove mogućnosti kako bismo bežični pogon omogućili čak i za one alate koji trebaju mnogo energije i snage.

Rezultat je sljedeći: s više od 200 bežičnih alata i strojeva sustav Power X‐Change već je sad jedan od najopsežnijih i najinovativnijih sustava s punjivom baterijom na tržištu. A zahvaljujući našoj univerzalnoj punjivoj bateriji, ovaj je sustav i jedan od najjednostavnijih!

Jednostavno umetnite punjivu bateriju i krenite – tako smo mi to zamislili!

Inovativni Einhell sustav

  • Inteligentne punjive baterije koje funkcioniraju u svakom uređaju
  • Bez oštećenja zbog korištenja krive baterije
  • Dvije punjive baterije od 18 V mogu se kombinirati u zajedničkih 36 V
  • Mogućnost individualnog i fleksibilnog proširenja
  • Ekološka i održiva tehnologija
Više od 200 alata u jednom sustavu, s tendencijom stalnog rasta: Naša obitelj Power X‐Change neprestano raste. Ovdje ćete pronaći najnovije uređaje za svoj vrt.

Pogledajte sve inovacije sustava uređaja s punjivom baterijom Power X‐Change i uvjerite se sami u kvalitetu naših bežičnih alata.

The Einhell battery can be used flexibly, something in the garden and in the workshop.

Svestrano

Velika raznolikost – brojne mogućnosti korištenja

Od kosilice do čekić bušilice: Power X‐Change je prvi sustav uređaja s punjivom baterijom koji je jednako prikladan za hobi vrtlare i za hobi majstore. 

Graphic representation of a modern brushless motor in Power X-Change devices.

Vrhunsko

Najsodobnejša tehnika– zanesljiva kakovost

Najboljše komponente, kot so sodobni elektromotorji brez ščetk, zmogljive litij‐ionske celice in naša inovativna elektronika baterij BMS skrbijo za učinkovitost, varnost in zanesljivost. 

The battery system for house and garden, from lawnmowers to cordless screwdrivers.

S mogućnošću kombiniranja

Prava platforma – jednostavno rukovanje

Svaki alat iz obitelji Power X-Change radi s istim tipom punjive baterije. Tako je ormar s alatom uredniji, a na radnom mjestu nema zapetljanih žica.

One battery for home and garden - with the Power X-Change System from Einhell.

Pametno

Jednostavan početak – uvjerljiva fleksibilnost

Kao ulaz u sustav Power X‐Change nudimo atraktivne početničke komplete koji sadrže alat, punjivu bateriju i punjač. Druge alate možete kupiti bez baterije i punjača – te tako uštedjeti novac!

The Einhell Power X-Change system with up to 36V power for highest demands.

Snažno

Izdržljiva baterija – odličan alat

Naše punjive baterije daju snagu, a alati je dosljedno primjenjuju: kvalitetni uređaji iz obitelji Power X‐Change omogućuju realizaciju zahtjevnih „uradi sam” projekata! Opcionalno možete kombiniranjem dviju 18-voltnih baterija iz sustava Power X-Change dobiti jednu moćnu bateriju od 36 V.