Prikaži više

Pribor za hobi majstore, vrtlare i ljubitelje automobila

Power X-Change baterije i punjači, pribor za kompresore, usisavače i sl

Izvucite više iz svojih Einhell vrtnih uređaja – s našim kvalitetnim priborom i dodacima. Od punjača za baterije do pribora za radionicu, ovdje ćete pronaći sve što vam treba za popunjavanje vaše kućne radionice.

Osim pribora za radionicu ili za vrt, nudimo i vrlo velik izbor automobilskog pribora i pribora za naše grijalice. 

Einhell pribor za alate. Prednosti za vas:
  • Pribor marke KWB
  • Visoki sigurnosni i kvalitativni standardi
  • Zadovoljavajući odnos cijene i kvalitete
  • Veliki izbor specijalnog pribora za sve primjene
  • Jamstvo i telefonska linija za pomoć

Alatni pribor za sve primjene

Power X-Change

Baterije i punjači za naš akumulatorski sustav

Jedna baterija – 1000 mogućnosti. Power X-Change je obitelj akumulatorskih uređaja koja prihvaća svaki alat s istim tipom baterije. S našim priborom Power X-Change još ste fleksibilniji – s novim baterijama, zasebnim punjačima i korisnim starter setovima.

Alati i strojevi

Savršen pribor za svaku radionicu

Traje li svaki vaš projekt dvostruko duže jer nikad ne možete naći alat koji vam treba? Nema mjesta u ladici ili ormaru gdje biste mogli pospremiti svoje stvari? Naš pribor za alat daje vam ono što vam treba da biste bolje i učinkovitije uredili radionicu. Naša kolica za radionice savršeno su organizirana i pružaju dovoljno prostora za sav ručni alat – bilo da je mali ili veliki.

Organizacija je pola posla – zato u našem asortimanu pribora imamo još proizvoda. Od praktičnog viličara, do snažnih i učinkovitih dizalica: uvjerite se sami kako možete učinkovito opremiti radionicu.

Automobilska tehnika

Idealni i za radionicu i za teren

Od kabela za pokretanje akumulatora, preko prenosivih baterija, do pouzdane automobilske dizalice – naš automobilski pribor koristi se u raznim situacijama. Visoka kvaliteta i pouzdanost čak i u teškim uvjetima, a usto naši uređaji nude visok stupanj funkcionalnosti i najviši stupanj sigurnosti. Naš automobilski pribor savršeno ispunjava potrebe hobi mehaničara i ne smije nedostajati ni u jednoj kvalitetnoj radionici.

Vrt i šumarstvo

Praktična oprema za hobi vrtlare

Proizvodi kao što su valjak za travu i višenamjenski raspršivač pomoći će vam pri polaganju novog travnjaka. Einhellov oštrač lanaca za lančanu pilu pobrinut će se da vaše lančane pile oštro i čisto pile kroz debelo drvo. Naše zaštitne kacige za šumarstvo najbolje vas štite od padajućih komada drva ili iverja koje leti uokolo. Pogledajte naš pribor za hobi vrtlare.

S okom za detalje Pridajemo važnost svakom detalju uređaja, koliko god bio malen. Zato je naša ponuda pribora toliko bogata.

KWB: pribor profesionalne izrade

Odlična kvaliteta za vrlo kvalitetan alat

Profesionalci imaju povjerenje u KWB-ov pribor! Zato su alati i materijali ovog stručnjaka za pribor iz Bremena, Njemačka i naš izbor. Od sitnih dijelova kao što su bitovi i svrdla, sve do velikih listova za kružne pile: KWB nudi vrhunsku kvalitetu i već godinama se ubraja među vodeće svjetske proizvođače pribora za alat. Fenomenalno je imati tako pouzdanog partnera na svojoj strani!