Prikaži više

Alati za „uradi sam majstore”

Od čekić bušilica do rezača pločica

Danas kućica na drvu, sutra nova ugradbena kuhinja: nijedan projekt nije prevelik za pravog hobi majstora: Pretvorite svoj dom u veselo i ugodno mjesto – s prikladnim strojevima i uređajima iz Einhella. Otkrijte naše ručne električne alate ili naše snažne stacionarne strojeve. Doživite slobodu bežičnog svijeta s našim akumulatorskim sustavom Power X-Change ili osjetite čistu snagu naših kompresora i strojeva. Uživajte u ergonomskom dizajnu, pouzdanoj kvaliteti i impresivnoj usluzi – od majstora za majstore!

O kakvom god da je projektu riječ, s pravim alatom rad ide kao od šale. Provjerite sami na koji način uz pomoć naših uređaja i strojeva možete postati pravi majstor – u kući, radionici i garaži.

Einhell prednosti za „uradi sam majstore”
  • Odličan odnos cijene i kvalitete
  • Velik izbor alata i strojeva
  • Vlastiti razvoj alata i uređaja
  • Visoki standardi kvalitete i sigurnosti
  • Jamstvo do 24 mjeseca i telefonska linija za pomoć

Einhell alati za sve primjene

Električni alati

Odvijanje, bušenje i klesanje

Svestrani poput tvojih „uradi sam” projekata: Bilo da se selite, preuređujete ili jednostavno želite preokrenuti svijet naglavačke - Einhell električni alati prikladni su za sve radove.

Od akumulatorske udarne bušilice, do snažne ručne kružne pile nudimo vam široku paletu alata koje je jednostavno koristiti, a sposobni su obaviti i najteži zadatak. Idealno za početnike i iskusne hobi majstore!

Pronađite prikladan električni alat za svoj projekt. Doživite moderne funkcije, kvalitetan dizajn i izvrstan Einhell odnos cijene i kvalitete. Saznajte više o našem odličnom jamstvu i postprodajnoj usluzi. Zasucite rukave – ostvarite svoje „uradi sam” snove!

Stacionarni strojevi

Piljenje, zavarivanje i rad s kompresorima

Prihvatite nove izazove s maksimalnom Einhell snagom za velike projekte! Naši stacionarni strojevi koriste se svugdje gdje je potrebna velika snaga i preciznost: na gradilištu, u zidarstvu, u kuhinji ili u kupaonici, u garaži ili u vrtu. Obavite najrazličitije zadatke: trebate komprimirani zrak za čišćenje? U tom slučaju poslužite se jednim od naših snažnih zračnih kompresora. Trebate rezati parket, pločice ili kamen? Naše pile i strojevi za rezanje obavit će taj posao za vas. Popravci ili uradi sam projekti? Napravite to kako treba s jednim od naših aparata za zavarivanje!

U cijeloj priči o snazi i učinkovitosti ima jedna bitna stvar koju nismo smetnuli s uma: vi! Naši strojevi jednostavni su za uporabu i jednostavno se njima služiti. Pomažu vam u radu i čine vaše projekte mogućima. Pogledajte!

Uređaji za čišćenje

Usisavanje, prskanje i čišćenje

Objavite rat prašini i prljavštini: Einhell usisavači suho / mokro, usisivači za pepeo i visokotlačni perači mogu sve što ima veze s čišćenjem. Usisavačem za suho / mokro možete odstraniti vlažnu građevinsku šutu, odčepiti začepljeni oluk ili usisati pseće dlake iz prtljažnika – i sve to na higijenski način!

Očistite vrući pepeo iz kamina našim vatrootpornim usisavačem za pepeo. Našim visokotlačnim peračem u tren oka odstranite tvrdokornu prljavštinu sa zida, automobilski lak i fuge između kamenih ploča. Nemojte prljati ruke – upotrijebite Einhell profesionalni uređaj za čišćenje.

Automobilska tehnika

Odvijanje, popravljanje i održavanje

Bez muke nema nauke. Volite svoj automobil – i vaš automobil voli vas? Ako je tako, Einhell vam nudi velik izbor praktične automobilske tehnike i proizvoda za njegu automobila. Stegne vas oko srca kad vidite da je lak na vašem automobilu izgubio sjaj? Obnovite lak svojeg automobila uz pomoć jedne od naših svestranih polirki.

Ne želite pola dana provesti u radionici čekajući na zamjenu guma na automobilu? Zamijenite ih sami – jednostavno, sigurno i brzo uz pomoć naše automobilske dizalice i udarnog odvijača.

A kao stručnjak za punjive baterije i mi u Einhellu posvećeni smo tvojem akumulatoru. Tri... četiri... sad!

Više od velikog izbora Einhell uređaji za „uradi sam majstore”: Inovativna tehnologija, pouzdana usluga i izvrstan odnos cijene i kvalitete. Za to jamčimo.
All Power X-Change devices rotate around the battery in a circular overview graphic.

Sustav akumulatorskih uređaja Power X-Change

Svestran, fleksibilan i potpuno bežičan

Sanjate o jednostavnom radu bez dosadnih kablova? Onda obratite pozornost na naš jedinstveni sustav akumulatorskih uređaja Power X-Change: najsuvremenije punjive baterije velikog kapaciteta daju energiju pouzdano i dugotrajno – u radionici, garaži ili kod kuće. I što je najbolje: naše punjive baterije su multifunkcijske i pristaju u svaki uređaj iz sustava Power X-Change, od akumulatorskih odvijača i čekić bušilica, do našeg novog PRESSITO elektrokompresora. To je uistinu učinkovit akumulatorski sustav!