Baterija
18V 4Ah PXC Plus Twinpack
Broj artikla:4511629EAN broj: 4006825673685
einhell-accessory-battery-4511629-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511629-productimage-101
Baterija

18V 4Ah PXC Plus Twinpack

Broj artikla: 4511629 EAN broj: 4006825673685
 • Univerzalno kompatibilan sa svim Power X-Change uređajima
 • PLUS tehnologija: više snage za intenzivan rad
 • Bežična sloboda i fleksibilnost u domu i vrtu
 • Sistem upravljanja baterijom (ABS) za optimalno praćenje baterije
 • Najbolje performanse, sigurnost, izdržljivost i vijek trajanja zahvaljujući ABS-u
 • Niska samopražnjenost zahvaljujući visokokvalitetnim Li-ionskim ćelijama
 • LED prikaz sa 3 postavke za kontrolu nivoa punjenja
 • Visoka zaštita od udarca i dobar prihvat zahvaljujući gumiranom kućištu
 • Kućište zaštićeno od prašine i korozije
 • Ugrađena ručka za jednostavno uklanjanje baterije sa alata
 • Upotreba dvostrukog paketa u aplikacijama od 36 V
Pogledajte više informacija
einhell-accessory-battery-4511629-productimage-101
Opis artikla

Einhell 18 V 4.0 Ah Power X-Change PLUS Twin-pack je dio multifunkcionalnog i beskonačno kombinabilnog sistema punjivih baterija Power X-Change od Einhella. Univerzalne X-Change baterije pružaju snagu i izdržljivost za sve bežične alate širom cijele porodice proizvoda koji obuhvataju sektor vrta i radionice. Prednosti za korisnike su jasne: sa jednom baterijom i jednim punjačem za sve uređaje, ne samo da štedite značajne troškove kupovine, već i njen univerzalni karakter štiti okolinu i također nudi fleksibilnost u kući i vrtu. Neće biti nereda i haosa sa raznovrsnim baterijama i punjačima za svaki pojedinačni uređaj. Najnovija generacija litij-ionskih ćelija pruža 100 % više snage za maksimalnu performansu u svim primjenama, uz kompaktniji dizajn i smanjenu težinu. Nadalje, naša PLUS tehnologija donosi dodatnu snagu za intenzivan rad. Također, visokokvalitetna baterija ne pati od efekta pamćenja ili samopražnjenja, te tako pruža konzistentnu, visoku snagu. 18-voltna 4.0 Ah Power X-Change PLUS je vrhunska baterija u porodici Power X-Change, i također je pogodna za upotrebu u DVOJNOM PAKETU u 36 V primjenama. Procesom vođeni ABS aktivni sistem upravljanja baterijom, te neprekidno nadgleda parametre baterije putem integrisanog mikroprocesora. To osigurava maksimalnu sigurnost, optimalnu performansu uređaja, maksimalno trajanje baterije i maksimalni vijek trajanja. Trenutni status punjenja možete provjeriti putem LED indikatora sa 3 nivoa. Dizajn kućišta čini ga otpornim na prašinu, koroziju i mehaničke uticaje. Gumeni premaz pruža bateriji visoku zaštitu od udaraca i dobar hvat. Zahvaljujući uklonjenom držaču, lako se može izvaditi iz svih uređaja. Uključuje dvije 4.0 Ah Power X-Change PLUS baterije. Punjač se prodaje zasebno.

Tehnički podaci

Napon18 V
Kapacitet baterije4000 mAh
Maksimalna snaga900 W
Količina baterija2 Pieces
Služba za korisnike tvrtke Einhell dostupna je izravno. Vodimo računa o vašim zahtjevima za informacijama o proizvodu, rezervnim dijelovima i popravcima.Podržavamo vas sa svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Osim u slučajevima "Provjerene kupnje", Einhell ne osigurava da objavljene recenzije dolaze od potrošača koji su stvarno koristili ili kupili robu ili usluge.