Einhell globalno

Međunarodno uspješan, regionalno ukorijenjen

Od svog osnivanja 1964., Einhell se nastavio razvijati, svjestan svojih korijena. Od tvrtke Hans Einhell GmbH sa sjedištem u Landau na Isaru, tvrtka je rasla u grupu. Glavni ured, koji se sada zove Einhell Germany AG, ostaje na mjestu osnivanja u Landau. Sa proizvodnim pogonom u Španjolskoj, tvrtka je napravila svoj prvi korak ka internacionalizaciji 1968. godine.

Grupa Einhell sada zapošljava oko 2070 ljudi u više od 49 zemalja širom svijeta. Proizvodi tvrtke već su raspoređeni u više od 99 zemalja, što je rezultiralo konsolidiranom prodajom od oko 1.032,5 milijuna eura u 2022. godini. Sljedeća ciljna tržišta na putu prema globalnoj korporaciji već su predviđena i bit će implementirana u narednim godinama.

Izvrstan servis i inovativni proizvodi, kao što je baterija sistema Power X-Change, osmišljeni su da oduševljavaju i pomažu klijentima da postignu održivi, međunarodni rast kroz dugoročno razmišljanje i solidnu ekonomiju.

U Bavarskoj kod kuće, internacionalno dostupan

U potrazi ste za proizvodima i uslugama ili imate neko drugo pitanje? Naši zaposlenici su tu za Vas u više od 49 zemalja!

Einhell globalno

99+
Zemalja
49
Predstavništava
2070+
Djelatnika
1.032,5 Mio €
Promet