Einhell je ponosni partner

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama.

Počinjemo 2023. godinu s pole positiona: Od 1. januara 2023. Einhell je novi partner Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama, podržavajući ih u vrhu motosporta kao "Službeni stručnjak za alate". Kao ponosni timski partner, podupiremo Mercedesov tim s našim alatima na baterije, što nam omogućuje demonstraciju naše bežične izvrsnosti u najekstremnijim uvjetima.

4 GRADA - 3 KONTINENTA - 1 EINHELL GUERILLA AKCIJA

Na početku sezone 2023. ostavili smo globalni utisak.

To je najveća guerilla kampanja koju je Einhell Germany AG ikada proveo u gotovo 60-godišnjoj povijesti firme: U roku od nekoliko dana projicirali smo posebno razvijenu animaciju na fasade zgrada u četiri različita grada na tri kontinenta: Barceloni, ​​Londonu, Melbourneu i Montrealu. - istovremeno. Razlog? Početak Einhellove prve sezone kao "Službeni stručnjak za alate" Mercedes-AMG PETRONAS F1 tima. Guerilla akcijom želimo naglasiti podršku trkaćem timu. Našem partneru želimo uspješnu sezonu 2023!


 

"Ponosni smo što podržavamo najuspješniji trkaći tim posljednjeg desetljeća u Formuli 1 s našim bežičnim alatima kao 'Službeni stručnjak za alate' i time stavljamo našu stručnost u baterijama na test u najzahtjevnijim uvjetima."
Andreas Kroiss
Izvršni direktor Einhell Germany AG

DVA PARTNERA. MAKSIMALNE PERFORMANSE.

Kada savršenstvo bez kablova dosegne sljedeću razinu.

Kad se radi o tehnologiji. Snaga. Izdržljivost. I Strast. Za pružanje maksimalnih PERFORMANSI. Formula 1 i Mercedes-AMG PETRONAS F1 su, kao ni jedan drugi sport, pravi simbol kvalitete, vrhunskih performansi i izdržljivosti, kao i tehnološke inovacije. Upravo te osobine karakteriziraju i Einhellove baterije i alate. I Einhell i Mercedes-AMG PETRONAS F1 koriste samo najbolje komponente i najinteligentniji i najučinkovitiji sustav.

Podrška na trkaćoj stazi i izvan nje

Naš logo na F1 bolidu i odijelima

Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - 'savršen spoj'.

Intervju s Totom Wolffom - voditeljem tima i izvršnim direktorom Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama.

Toto, što spaja Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team i Einhell?

Toto: Mislim da je tehnologija osnova onoga što Einhell i Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 timovi rade. Riječ je o pionirstvu i postavljanju standarda u industriji. Drugi je energija i odlučnost višeg menadžmenta. Od našeg prvog susreta bilo je jasno da postoji poveznica između tima Formule 1 Mercedes-AMG PETRONAS i Einhella. Dijelimo jedinstven skup vrijednosti i to stvara izvrsne temelje za naše partnerstvo.

Toto, ti kao izvršni direktor u svom timu imaš ambiciju svake godine postati svjetski prvak. Zahtijevaš li tu ambiciju i u svojoj partnerskoj mreži?

Toto: Jasno je da nijedan tim ili nijedna tvrtka ne može osvojiti prvenstvo svake godine, ali možemo naučiti što je više moguće i ciljati na održivi uspjeh. S našim partnerima vidim da svi dijelimo istu ambiciju za uspjehom. Od našeg prvog sastanka bilo je jasno da postoji usklađenost između Mercedes-AMG PETRONAS F1 tima i Einhella. Dijelimo jedinstven skup vrijednosti i to stvara izvrsnu osnovu za naše partnerstvo.

"Oduševljeni smo partnerstvom s Einhellom. Oni dosljedno postavljaju nove standarde u svojoj industriji stalnim razvojem svoje tehnologije. Korištenjem Einhellovih alata i opreme na baterije, koristimo najnoviju tehnologiju za maksimalne performanse.”
Toto Wolff
Voditelj tima i izvršni direktor Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama