Einhell. Sposobnost punjive baterije.

Jedna punjiva baterija za više od 250 uređaja za radionicu i vrt.

Zbogom zbrci kabela! S pomoću najmodernije tehnike i ambicioznim vizijama uspjeli smo razviti sustav uređaja s punjivom baterijom koji omogućava uživanje u bežičnoj slobodni u svim životnim područjima. Bilo da se radi o alatu, vrtnim uređajima ili električnom romobilu. Fleksibilnom promjenom baterijskog paketa i uređaja moguće je napajanje energijom svih modela serije Power X‐Change s pomoću samo jednog tipa punjive baterije.

Bežična sloboda.

Za alat i vrt.

Kada se više ne morate brinuti o prekratkim produžnim kabelima i dovoljnoj količini utičnica. Kada uređaj dođe do projekta, a ne obratno. Kada se punjiva baterija jednostavno priključi i već možete započeti s radom, bilo da se radi o kosilici, vrtnoj pumpi, udarnoj bušilici ili mokro-suhom usisavaču. Tada ćete osjetiti bežičnu slobodu. To je Power X-Change. To je naša misija!

Najmodernija tehnika.

Dokazana kvaliteta.

Punjive baterije Power X-Change središte su platforme. Stoga se u punjivim baterijama upotrebljavaju samo najbolje komponente poput snažnih litij-ionskih ćelija najnovije generacije i naše pametne elektronike punjive baterije kojom se upravlja procesorom odnosno aktivni sustav upravljanja baterijom. To našu PXC punjivu bateriju čini jednom od najsigurnijih u ovoj grani i dodatno osigurava učinkovitost, pouzdanost i dugovječnost. I kod drugih komponenti pazimo na dugovječnost, npr. u obliku Brushless motora. 

Izdržljivo.

Kada je to važno.

Bez obzira na veličinu projekta: uz različite dostupne kapacitete (Ah) trajanje punjive baterije može se prilagoditi svakom zadatku. Bez obzira na to želite li samo pričvrstiti regal na zid ili izgraditi cijelu kućicu na drvetu. Bez obzira na to je li vaš vrt veličine ručnika ili nogometnog terena. Naizmjeničnom upotrebom dviju punjivih baterija možete raditi gotovo bez prekida. Dakle, uz Power X-Change dorasli ste svakom izazovu, bez obzira na to koliko je velik.

Snažni uređaji. Moćne punjive baterije.

Kao sustav uređaja s punjivom baterijom za sve one koji ostvaruju nemoguće naše su punjive baterije Power X-Change posebice moćne. S do 1350 vati alati i vrtni uređaji na baterije uopće ne zaostaju za svojim suparnicima s kabelom. Umjesto da se tijekom rada s uređajima koji zahtijevaju mnogo snage prebacujete na punjive baterije od 36 volta, PXC zahvaljujući tehnologiji Twin-Pack jednostavno kombinira snagu dviju punjivih baterija. Time postižete čak 2700 vata! Osim toga, vaš će ormar za alat biti pregledniji, uštedjet ćete novac, a punjive baterije od 18 volti nakon toga moći ćete ponovno nastaviti upotrebljavati pojedinačno.

18 V + 18 V = 36 V! Tehnologija Twin-Pack©

Različiti naponi i kapaciteti omogućuju vam da po želji ciljano prilagodite snagu punjive baterije svojim načinima korištenja i svojim uređajima. Za posebno snažne uređaje poput odabranih kosilica, motornih pila ili mokro-suhog usisavača razvili smo tehnologiju Twin-Pack. Ona vam omogućuje istovremeno korištenje dviju punjivih baterija Power X‐Change – za pravu snagu punjive baterije od 36 V!

Još dulji rad: kako bi se uz snagu produljilo i trajanje rada za uređaje od 36 V bez napornog nadopunjavanja, uz tehnologiju Double Twin-Pack dodali smo još dvije punjive baterije. Tako možete upotrebljavati četiri punjive baterije. Ako se istroši snaga prvih dviju punjivih baterija, sustav se automatski prebacuje na dvije dodatne punjive baterije. Tako, primjerice, kosilica na baterije GE-CM 36/47 HW Li može pokositi čak 500 m² + 500 m² = 1000 m² travnate površine uz jedno punjenje punjive baterije.

Power X-Change Plus za dodatnu snagu punjive baterije

Punjive baterije ne razlikuju se samo prema trajanju rada i težini. Odlučujuća je i ponuđena snaga. Ako, primjerice, želite brusiti kutnom brusilicom, trajanje (usp. podatak za Ah) većinom nije odlučujuće. Ali dovoljna snaga jest. To se može usporediti s automobilom. Na usponu ili pri pretjecanju potrebno je više snage, što znači više KS/kW. S tehnologijom Power X-Change Plus uz jednak broj ćelija na raspolaganju je više snage. Složenim, hladnim dizajnom punjive baterije usmjerenim na učinkovitost i ciljanim odabirom posebno učinkovitih ćelija Power X-Change Plus uz više snage nudi i dulje trajanje rada i dulji životni vijek.

Punjiva baterija 2 u 1! Tehnologija Multi-Ah

Najnovija inovacija punjivih baterija iz tvornice Einhell korisniku nudi dvije mogućnosti: 300 % dulji životni vijek ili 50 % dulje trajanje rada. Nova punjiva baterija Power X-Change zahvaljujući tehnologiji Multi-Ah može se upotrebljavati kao punjiva baterija od 4,0 Ah ili kao punjiva baterija od 6,0 Ah. Pritom je prebacivanje s punjive baterije od 4 Ah na punjivu bateriju od 6 Ah moguće jednostavnim pritiskom gumba. Pri upotrebi u obliku punjive baterije od 4 Ah ćelije se posebno štede. Na taj način ima do 3x dulji ukupni životni vijek u usporedbi s uobičajenim litij-ionskim punjivim baterijama. Punjiva baterija od 6 Ah ima normalan životni vijek, ali je posebice pogodna za maksimalno trajanje rada tijekom primjena koje zahtijevaju mnogo snage, npr. kosilica na baterije ili mokro-suhi usisavač na baterije, jer omogućuje 50 % dulje trajanje rada (od punjive baterije od 4 Ah).

Tehnički detalji: Saznajte po čemu je Power X‐Change baterijski paket tako poseban.

Radite li već s tehnologijom Power X-Change?

1
Tip punjive baterije
250+
Uređaji
0
Zbrka kabela

Punjiva baterija platforme: jednostavno pametna ušteda novca

Čim imate punjivu bateriju (odnosno dvije punjive baterije za uređaj od 36 V) i punjač, sve dodatne uređaje moguće je jednostavno kupiti „solo”, odnosno bez punjive baterije i punjača. Time možete pametno uštedjeti novac, a ne morate smanjiti svoje zahtjeve vezane za opremu ili kvalitetu.

Čuvanje okoliša bez odricanja

Power X-Change omogućuje upotrebu jednog tipa punjive baterije za sve alate i vrtne uređaje umjesto nekoliko punjivih baterija i punjača za svaki pojedinačni uređaj. S obzirom da je upotrebom platforme punjive baterije potrebno manje punjivih baterija i punjača, u kući nećete imati samo manje kaosa s punjivim baterijama, nego ćete čuvati resurse, a time i okoliš.

Želite još više snage punjive baterije?

Ostanite u toku s našim newsletterom ili otkrijte svoje uređaje na baterije za vrt i radionicu.