e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car

E-Team u misiji za Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Njihova lokacija: trkaća garaža Formule 1

Einhell E-Team je na misiji u vrhunskom motosportu! Opremljeni inovativnom baterijskom tehnologijom i najmodernijim alatima Einhell Power X-Change platforme, članovi E-Teama Frank, Skye, Mike i Crazy DIY podržavaju mehaničare Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama kao nepobjediv kvartet. Njihova je misija jasna: donose maksimalne performanse u Mercedesov boks. Sa svojim stručnim znanjem o Power X-Change i svojom strašću za tehnološkim napretkom, oni su partneri mehaničara koji osiguravaju da vozila mogu izaći na stazu u vrhunskom stanju.

Dva partnera. Jedna misija. Maksimalne performanse.

Najnovija TV misija E-Teama

u Formuli 1

Pripreme su u punom jeku u trkaćoj garaži Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama. Crni trkaći bolid Mercedes Formule 1 W14 priprema se do najsitnijih detalja za svoju sljedeću utrku. Iznenada je tim stručnjaka za alate upao u boks i garaža postaje Einhell crvena! Tim je spreman podržati ovu misiju. U njihovoj prtljazi: maksimalna snaga baterije iz Einhella!

Otkrijte novu misiju sada!

"Korištenjem Einhell bežičnih uređaja koristimo prednosti najnovije tehnologije za maksimalne performanse.”
Toto Wolff
Voditelj tima i izvršni direktor Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama
Baterijski sustav E-Teama Power X-Change

Nabavite E-Team favorite

za maksimalne performanse!

Neka bude svijetlo!

Akumulatorska svjetiljka TE-CL 18/2500 LiAC

Ovo Skye mora imati za korištenje u trkaćoj garaži: sa svojom visokokvalitetnom litij-ionskom baterijom i snagom od 2500 lumena, ova akumulatorska svjetiljka pruža posebno svijetlo i jasno osvjetljenje.

Aku svjetiljka je robusna i izdržljiva pa se može koristiti iu zahtjevnim okruženjima. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu udobno leži u ruci i omogućuje jednostavno rukovanje. Loše svjetlo? Kod ove svjetiljke toga nema!

Nabavite aku svjetiljku za svoj dom!

Ostani cool? Nema problema sa ovim uređajem!

Akumulatorski puhač lišća GP-LB 36/210 Li

Akumulatorski puhač lišća GP-LB 36/210 Li idealno je rješenje za sve koji traže moćan i bežičan puhač. Sa svojom 3-stupanjskom podesivom, odvojivom cijevi, brzinom puhanja do 210 km/h i trajanjem baterije do 30 minuta, ovaj puhač lišća je pravi svestrani uređaj. Aku puhač lišća bez problema hladi i vruće kočnice Formule 1. Ludo što ovaj puhač lišća sve može!

Nabavite akumulatorski puhač lišća za svoj dom!

Vrući dio za vaše projekte

Akumulatorski pištolj za vrući zrak TE-HA 18 Li

Sa snažnom baterijom od 18 V i temperaturom do 550 °C, ovaj aku pištolj za vrući zrak savršen je za razne primjene. Primjerice, aku pištolj za vrući zrak idealan je: za oblikovanje plastike u maketarstvu, za skidanje ljepljivih folija, ali i za stari lak, ostatke ljepila i slojeve boje. Odabrana razina temperature može se vidjeti na prvi pogled na LED zaslonu. Ugrađena zaštita od pregrijavanja osigurava sigurnost tijekom korištenja. Uz ovu svestranost, ovaj uređaj je najpopularniji predmet u Mikeovoj kutiji s alatima.

Nabavite akumulatorski pištolj za vrući zrak za svoj dom!

Ponesite svoj alat na svaku misiju - dobro pospremljen i sustavno organiziran! Modularni sustav E-Case iz Einhella

Moćni pomagači

za vaš pit stop kod kuće!

Akumulatorski udarni odvijač za brzu promjenu guma

IMPAXXO 18/230

IMPAXXO 18/230 akumulatorski udarni odvijač iz Einhella savršen je alat za brzu i snažnu izmjenu guma kod kuće. Zahvaljujući visokom okretnom momentu od 230 Nm i brzini udarca do 3600 udaraca u minuti, otpušta čak i zaglavljene matice kotača u tren oka. Kompaktan i lagan dizajn IMPAXXO 18/230 čini ga posebno praktičnim i omogućuje udoban rad čak i tijekom dužih faza rada. Što čekaš?

Napravite svoj pit stop kod kuće u rekordnom vremenu!

Bežični čistač unutrašnjosti vašeg automobila

Akumulatorski usisavač za mokro / suho TP-VC 36/30 S Auto

S pametnim TP-VC 36/30 S Auto aku usisavačem za mokro/suho neovisni ste o bilo kojoj utičnici i možete čistiti svoj automobil gdje god vama odgovara. Svestranost usisavača posebno je praktična. Uređaj može pokupiti i suhu i mokru prljavštinu te je stoga idealan za čišćenje prolivenih tekućina ili vlažnih interijera. Precizno čišćenje na teško dostupnim mjestima omogućuje i pribor za automobil, poput podnog nastavka, uskog nastavka i nastavka za presvlake. Fenomenalno, zar ne?

Nabavite svoj usisavač sada!