einhell-accessory-battery-4511516-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511516-productimage-101
Baterija

18V 2,5Ah Power X-Change

Broj artikla: 4511516 EAN broj: 4006825650518
 • Univerzalna upotreba za sve Power X-Change punjive uređaje
 • Uštediti novac, zaštititi okoliš i imati fleksibilnost u kući i vrtu
 • Maksimalna sigurnost zahvaljujući Einhell proaktivnom upravljanju baterijama
 • Maksimalna sigurnost, optimalne performanse uređaja, vrijeme rada i vijek trajanja
 • Omogućuje bežičnu slobodu: Bez zapetljanih kablova i sloboda kretanja
 • Zahvaljujući visokokvalitetnim Li-Ion stanicama, bez memorijskog efekta
 • Slabo samopražnjenje i velika, konstantna snaga
 • Kontrola nivoa punjenja uz 3-stupanjski LED sistem
 • Ergonomsko rukovanje zahvaljujući optimiziranom udubljenom rukohvatu
 • Kućište zaštićeno od prašine, korozije i mehaničkog oštećenja
 • Pogodno za TWIN-PACK uporabu na 36 V
Pogledajte više informacija
einhell-accessory-battery-4511516-productimage-101
Opis artikla

Einhell 18V 2,5 Ah Power X-Change baterija je član multifunkcionalnog i potpuno izmjenljivog Power X-Change sistema punjivih baterija iz kompanije Einhell. Power X-Change punjive baterije se mogu univerzalno koristiti za pružanje energije i izdržljivosti svakom bežičnom alatu iz čitave porodice proizvoda za vrt i radionicu. Prednosti za korisnika su očigledne: jedna punjiva baterija i jedan punjač za sve alate ne samo da smanjuju trošak kupovine, već univerzalna upotreba također pomaže i u zaštiti životne sredine i pruža fleksibilnost u domu i vrtu. Također, smanjuju nered i haos koji nastaju od različitih punjivih baterija i punjača za svaki pojedinačni alat. Ova visokokvalitetna punjiva baterija je otporna na memorijski efekat i samopražnjenje koji se obično povezuju s baterijama i konstantno pruža visoku snagu. 18 V 2,5 Ah Power X-Change baterija je idealna osnovna punjiva baterija iz Power X-Change obitelji i također je i pogodna za TWIN-PACK upotrebu za primjenu od 36 V. Sistem upravljanja aktivnim baterijama se kontroliše ABS procesom, koji ima mikroprocesor za stalno praćenje parametara baterije. Stoga, on osigurava maksimalnu sigurnost, optimalne performanse alata, maksimalno vrijeme rada i maksimalni vijek trajanja. Tačni trenutni nivo napunjenosti se može provjeriti na digitalnom ekranu sa 3 stupnja. Kućište je dizajnirano da bude otporno na prašinu, koroziju i mehaničke utjecaje. Baterija ima i uvučenu ručicu koja omogućava lako vađenje baterije iz svakog uređaja.

Tehnički podaci

Napon18 V
Kapacitet baterije2.5 Ah
Maksimalna snaga720 W
Količina baterija1 Pieces
Služba za korisnike tvrtke Einhell dostupna je izravno. Vodimo računa o vašim zahtjevima za informacijama o proizvodu, rezervnim dijelovima i popravcima.Podržavamo vas sa svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Osim u slučajevima "Provjerene kupnje", Einhell ne osigurava da objavljene recenzije dolaze od potrošača koji su stvarno koristili ili kupili robu ili usluge.