Baterija
2x 18V 2,5Ah PXC-Twinpack CB
Broj artikla:4511524EAN broj: 4006825656206
einhell-accessory-battery-4511524-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511524-detail_image-101
einhell-accessory-battery-4511524-detail_image-102
einhell-accessory-battery-4511524-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511524-detail_image-101
einhell-accessory-battery-4511524-detail_image-102
Baterija

2x 18V 2,5Ah PXC-Twinpack CB

Broj artikla: 4511524 EAN broj: 4006825656206
 • Univerzalno upotrebljiv za sve Power X-Change uređaje:
 • Ušteda novca, zaštita okoliša i fleksibilnost
 • Dulje vrijeme rada i više snage uz 2x 18V baterije
 • ABS procesno kontrolirani sustav upravljanja baterijom označava
 • maksimalna sigurnost, optimalna izvedba uređaja, vrijeme rada + životni vijek
 • Omogućuje bežičnu slobodu: bez gužve s kabelima i slobodan rad
 • Nema efekta pamćenja zahvaljujući visokokvalitetnim Li-Ion ćelijama
 • nisko samopražnjenje i visoka, konstantna snaga
 • Trenutna razina napunjenosti prikazana 3-stupanjskim LED zaslonom
 • Praktično uklanjanje zahvaljujući udubljenom držaču
 • Kućište zaštićeno od prašine, korozije i mehaničkih oštećenja
 • Prikladno za TWIN-PACK upotrebu u aplikacijama koje zahtijevaju snagu od 36 V
Pogledajte više informacija
Prikaži manje informacija
einhell-accessory-battery-4511524-productimage-001
Opis artikla

Einhell 18 V 2,5 Ah PXC Starter Kit idealna je osnova za početak ili proširenje Power X-Change obitelji u vašem domu. Starter Kit s 18 V 2,5 Ah Power X-Change punjivom baterijom i brzim punjačem član je višenamjenskog i potpuno izmjenjivog Power X-Change akumulatorskog sistema. Power X-Change punjive baterije mogu se univerzalno koristiti za napajanje i izdržljivost svakog bežičnog alata iz cijele obitelji proizvoda u vrtu i radionici. Punjači iz ovog akumulatorskog sistema mogu se univerzalno koristiti za svaku PXC punjivu bateriju. Prednosti za kupca su očite: Jedna punjiva baterija i jedan punjač za sve alate ne samo da štede značajne troškove kupnje, univerzalna upotreba također pomaže u zaštiti okoliša i pruža fleksibilnost u kući i vrtu. Također uklanja neurednost i kaos u vašoj radionici zbog velikog broja različitih punjivih baterija i punjača za svaki zaseban alat. Visokokvalitetna punjiva baterija odolijeva memorijskom efektu i samopražnjenju koje je obično povezano s baterijama, kako bi konstantno dostavljala mnogo snage. 18 V 2,5 Ah idealna je osnovna punjiva baterija iz Power X-Change obitelji i također je pogodna za TWIN-PACK upotrebu u 36 V alatima i uređajima. ABS - Aktivni sustav upravljanja baterijom ima mikroprocesor za trajno praćenje parametara baterije. Stoga osigurava maksimalnu sigurnost, optimalne performanse alata, maksimalno vrijeme rada i maksimalan životni vijek. Trenutačna razina napunjenosti može se provjeriti na 3-stupanjskom LED zaslonu. Kućište je dizajnirano tako da bude otporno na prašinu, koroziju i mehaničke utjecaje. Postoji zaglavnik koji omogućuje jednostavno uklanjanje baterije iz svakog alata. Brzi punjač za baterije kompaktnog je dizajna i zauzima vrlo malo prostora, a postoje i integrirane ušice za vješanje na zid. Tehnologija punjenja velike brzine pruža kratko vrijeme punjenja, a za optimalno punjenje i maksimalnu sigurnost baterija je trajno nadzirana inteligentnim sustavom upravljanja punjenjem. Postoji funkcija osvježavanja za ponovno aktiviranje baterija koje su se potpuno ispraznile. Sve trenutne informacije daje 6-stupanjski LED indikator razine punjenja.

Tehnički podaci

Napon18 V
Kapacitet baterije2500 mAh
Maksimalna snaga720 W
Količina baterija2 Pieces
Služba za korisnike tvrtke Einhell dostupna je izravno. Vodimo računa o vašim zahtjevima za informacijama o proizvodu, rezervnim dijelovima i popravcima.Podržavamo vas sa svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Osim u slučajevima "Provjerene kupnje", Einhell ne osigurava da objavljene recenzije dolaze od potrošača koji su stvarno koristili ili kupili robu ili usluge.