Više snage. Više izdržljivosti. Duži vijek trajanja.

S PurePOWER Brushless iz Einhella.

Ne zahtijevaju održavanje, visokih performansi i energetski učinkoviti: PurePOWER motori bez četkica iz Einhella nude značajne prednosti u odnosu na konvencionalne motore s karbonskim četkicama koje govore same za sebe. Zbog toga smo opremili naše alate našim PurePOWER motorima bez četkica s najsuvremenijim pogonima bez četkica koji ne samo da osiguravaju maksimalnu snagu i performanse, nego također impresioniraju u svim područjima i projektima čak i s najvišim zahtjevima. Gubici zbog trenja ili neplanirani prekidi zbog pregrijavanja motora stvar su prošlosti, što omogućuje duži vijek trajanja baterije i život naših uređaja s PurePOWER motorima bez četkica.

 

PurePOWER BEZ ČETKICA

Samo iz Einhella.

+25%
više snage
+50%
duže vrijeme rada
+100%
duži vijek trajanja

Značajke

Inovativna tehnologija za najzahtjevnije projekte

Abrazija svedena na najmanju moguću mjeru – maksimizirano vrijeme rada

Kod konvencionalnih motora s karbonskim četkicama, toplina se stvara trenjem karbonskih četkica. Ovo trenje izvlači nepotrebnu energiju iz baterije koja opskrbljuje energijom motor. Ova potrošena energija tako više nije dostupna bateriji ili uređaju, što posljedično rezultira kraćim trajanjem baterije.

Najsuvremenija tehnologija omogućuje izradu Einhell PurePOWER elektromotora bez četkica. Kod naših karbonskih motora bez četkica nema trenja koje bi zahtijevalo dodatnu energiju. PurePOWER Brushless motor može učinkovito koristiti energiju iz baterije i raditi s njom dužee – uz prednost dužeg trajanja baterije i veće učinkovitosti. Produženo trajanje baterije štedi vam nekoliko ciklusa punjenja i omogućuje vam provedbu brojnih velikih projekata bez pauze. Ovo ne samo da štedi vrijeme, već i dragocjenu energiju i resurse.

Maksimalna učinkovitost zahvaljujući upravljanju mikroprocesorom.

Mikroprocesor na kontrolnoj ploči PurePOWER motora bez četkica izračunava njegovu optimalnu potrošnju energije. Ova optimizacija dovodi do najveće učinkovitosti i znatno većeg učinka nego kod konvencionalnih motora s četkicama. Snaga i performanse koje stvarno možete osjetiti. To se očituje, na primjer, u većem okretnom momentu kod akumulatorskih odvijača iste veličine.

Ova tehnologija omogućuje razvoj uređaja koji su mnogo kompaktniji, budući da se motori mogu dizajnirati da budu znatno manji pri istoj snazi.

Kao posljedica toga je mala težina i kompaktan dizajn PurePOWER motora bez četkica. PurePOWER akumulatorski odvijač s pogonom bez četkica stoga je značajno lakši i kompaktniji od ekvivalenta koji koristi motor s četkicama. Rukovanje i udobnost alata je stoga značajno poboljšana i omogućuje udoban rad bez umora.

Maksimalni vijek trajanja. Zagarantiran.

Konvencionalni motori s karbonskim četkicama troše se zbog trenja četkica. Budući da PurePOWER motori bez četkica rade bez ugljenih četkica, nisu podložni nikakvom trošenju ili zastoju zbog pregrijavanja, a trošenje također ne utječe na naše motore.

Iz tog razloga PurePOWER motori bez četkica rade neprekidno.

Toliko smo sigurni u maksimalni vijek trajanja da nudimo garanciju od 10 godina za naše PurePOWER motore bez četkica.

Prednosti

Snažan

Maksimalne performanse – bez kompromisa.

Bolje performanse zahvaljujući upravljanju napajanjem preko mikroprocesora: naši PurePOWER motori bez četkica omogućuju veću brzinu i okretni moment u usporedbi s konvencionalnim električnim motorima.

Duži vijek trajanja

Minimalno trenje – minimalno vrijeme zastoja

Idealno čak i za velike projekte: zbog manjeg stvaranja topline, naši alati bez četkica mogu raditi duže vrijeme pri većim kapacitetima bez pregrijavanja.

Ne zahtijeva održavanje

Bez trošenja – najveća pouzdanost

Motori bez četkica nisu podložni habanju karbonskih četkica uslijed mehaničke abrazije. U usporedbi s konvencionalnim motorima s ugljičnim četkicama, životni vijek je znatno duži.

Kompaktni

Mali motor – veliki učinak

Motori bez četkica mogu se dizajnirati kompaktnije, štedeći prostor i težinu – za posebno lagane i ergonomske alate.

Održivo

Smanjite troškove i uštedite resurse.

Duži radni vijek PurePOWER motora bez četkica također povećava radni vijek Power X-Change uređaja koji rade s njima. Ovo ne samo da smanjuje troškove za nove kupovine, već također štedi dragocjene resurse.

Garancija

Zagarantirani vijek trajanja

Toliko smo uvjereni u trajnost i izdržljivost naših PurePOWER Brushless motora da nudimo 10-godišnju garanciju na motore Power X-Change bežičnih uređaja.

GARANCIJA

Garancija 10 godina na PurePOWER motore bez četkica.

Toliko smo uvjereni u trajnost i izdržljivost naših PurePOWER motora bez četkica da nudimo 10-godišnju garanciju na vaš PurePOWER motor bez četkica. 

Jednostavno registrirajte svoj uređaj online kako biste dobili produženu garanciju. U nastavku pogledajte kako to funkcionira:

PUREPOWER BRUSHLESS

Alati i vrtna oprema

Akumulatorska bušilica/odvijač

TP-CD 18/50 Li BL-Solo

Akumulatorski bušač

GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Akumulatorska čekić bušilica

HEROCCO 36/28

Baterija za maksimalnu snagu.

A battery for more than 300 devices for workshop, garden, leisure and your home.

Bilo da se radi o čekić bušilici bez četkica ili akumulatorskoj kosilici
– Power X-Change baterija uvijek odgovara.