Einhell na TV-u

Za našu viziju misije

Naša je vizija unijeti osjećaj bežične slobode u svako kućanstvo s vrtom s našom Power X-Change baterijskom platformom. Kako to postižemo? Govorimo o tome što je moguće većem broju ljudi! Zato redovito emitiramo TV spotove diljem svijeta koji se fokusiraju na našu uspješnu platformu Power X-Change.

Veliko kino

TV kampanje s faktorom zvijezde

Osim velike TV kampanje u Njemačkoj, naše TV reklame mogu se vidjeti u Austriji, Mađarskoj, Švicarskoj, Španjolskoj, Italiji i mnogim drugim zemljama - a svake godine ih je sve više! TV spotovi naglašavaju našu tvrdnju da smo broj 1 u URADI SAM sektoru. S prvoklasnom kvalitetom, naš E-Team i poznati glavni glumci poput Tota Wolffa, voditelja tima i izvršnog direktora tima Formule 1 Mercedes-AMG PETRONAS."

U misiji za Einhell na TV-u Saznajte više o članovima E-Teama

E-Team

Tim koji omogućuje svaku misiju

Oni su elitni tim naših TV reklama! Nemoguće? Za njih to ne postoji! Ovaj tim spaja snagu, izdržljivost, kreativnost i učinkovitost. Isporučuju kvalitetu i uvijek pronađu pravo rješenje u pravo vrijeme. Jer vole ono što rade. Opremljeni Power X-Change akumulatorskim alatima i vrtlarskom opremom, oni su spremni na sve izazove, čine svaku misiju mogućom, oni su personificirana aku kompetencija.

Koga ćeš nazvati? E-Team!

Frank

Šef tima

Kao šef svake misije, uvijek ima plan, uvijek razmišlja tri koraka unaprijed. Frank zna misiju, poznaje svoj tim, živi Power X-Change i zna kako mogu ostvariti bilo što. Zato što je on sjajan mozak E-Team-a. Stres? On ga ne poznaje! On zna što njegov tim može učiniti!

Skye

Kulerica

Uvijek otvoreno, bez praznih fraza, bez pretjerivanja. Skye ima oko za ono bitno. Usredotočena, precizna i profesionalna, ulazi ravno u srž misije. Izazovi? Priznaje ih samo s podignutom obrvom. Njezina jedina slabost: kad je u pitanju moć, ponekad nadmaši cilj.

Crazy DIY

Majstor

Zašto odraditi normalno, kad može biti zabavno i luckasto? Da entuzijazam ima lice, to bi vjerojatno bio "D". Budući da slobodni duh voli svoj posao, što je neobičniji i više tehnički, to bolje. Kad stvari postanu teške, on to jednostavno naziva "uzbudljivim". Zato što petlja dok ne pronađe rješenje koje je često jednako genijalno koliko i kreativno.

Mike

Snagator

Problemi? Mike ih rješava u tren oka! I to uvijek sa smiješkom na licu i uz pjesmu. Bez obzira koliko misija traje. Kad se može baciti na posao, on je u svom elementu. Tko bi rekao da je on, od svih članova tima, onaj koji se najbolje snalazi s biljkama.

Najnovija misija E-Teama

Puna snaga za Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Opremljen inovativnom baterijskom tehnologijom i najsuvremenijim alatima, E-Team podržava mehaničare Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teama. Njihov je posao jasan: oni donose maksimalne performanse u Mercedesovu garažu.

The battery system of the E-Team! Sustav baterija E-Teama